Thursday, June 10, 2010

rezeki

rezeki aq kowt dpat nasib macam nie...memang ayat sedap an hati lah cite die..xpela ape boleh buat ...kerja tuhan...
pengajarannye janganlah bergossip dan janganlah libat an diri dengan manusia.baik jadi kera sumbang.sekarang nie aq pown dah taw status aq...so,aq taw mende nie xkan boleh dmaapkan...ape boleh buat?just teruskan hidup jela..kalau aq macam nie jew memang aq bunoh diri cite die...

sentap di Tesco

tujuan ke tesco nak beli barang-barang dapur dengan mother pah,daddy to jaa,yu jin,eisya n dania.mood excited bertukar menjadi sentap apabila nak naik kereta uh dpat message dari die.1st sentap sebab die guna kata ganti diri yang lain.2nd die message setelah sekian lama.3rd aq kene marah.
sepanjang conversation uh dari before pergi sampai dah balik r.tapi kat tesco lah aq lemah sangat...mase tolak troli uh yang ade dania seberat 12kg uh aq rase macam tolak salah satu peserta biggest loser jew..mereka cakap dengan aq tapi aq xtaw la aq mencarot ape sampai dorang mampu geleng kepale jew...
semalam aq memang keliru habis lah sampai aq blame an diri aq 100%...tapi awie kate dah la stop blame diri ko sebab mende nie libat an banyak pihak...so,bukan ko jew salah.
Posted on by whatever kew? | 2 comments

minta maap

kepada sesiapa yang saye sakiti..harap maap kan saya...saya nie manusia biase jew..so,macam-macam benda salah saya buat..tapi nie mungkin pengajaran..janji xbuat lagi...
Posted on by whatever kew? | 1 comment

Wednesday, June 9, 2010

bersihkan situasi

minta maap kepada pihak yang berkenaan..walaupun banyak cerita tentang anda.tapi xpela salah aq an percaya cakap orang.tapi xpela memang aq taw ko akan wat keputusan cmuh gak...btw thanx sebab bagi explaination .

Monday, June 7, 2010

thanx ALLAH lets me know the truth

xabes ag malang yang menimpa aq dan ade ag y ag trok aq taw arini gak...ya ALLAh kuatkan aq...aq memerlukanMu.
akhirnya aq taw gak kebenarannye...xsangke pown aq kene trok cmni...terima kasih pada semua y menjayakan nye...
Posted on by whatever kew? | 1 comment

bace tapi xbuat ape

kenapa da bace pown tapi xbuat something ek?memang besar kew dose aq nie kat ko?wei memang dah xde hati perot yek?da uh ko nak aq buat pew ag?melutot baru ko paham?nape ko berahsia dengan aq?
tp xpela an memang worthless people blame their karma.

teruskanlah version 2

xtahulah dose pew aq dah buat sampai an aq kene hukum cmni sekali..memang sedih giler kehidupan kalau dah 11hari jadi cmni an...aq fikir ade lagi orang lain sayang aq jew = aq kuat dan ramai support suh aq sabar...tapi sampai biler?xkan nak tunggu 6bulan lagi ?aq igat die leh lupakan aq dengan kisah lame dan hidup aq akan totally berubah...tp harapan jela an...xsangke cpat btoi berubah.memang nasib aq akan selalu cmni kowt....
Posted on by whatever kew? | 2 comments