Thursday, June 10, 2010

sentap di Tesco

tujuan ke tesco nak beli barang-barang dapur dengan mother pah,daddy to jaa,yu jin,eisya n dania.mood excited bertukar menjadi sentap apabila nak naik kereta uh dpat message dari die.1st sentap sebab die guna kata ganti diri yang lain.2nd die message setelah sekian lama.3rd aq kene marah.
sepanjang conversation uh dari before pergi sampai dah balik r.tapi kat tesco lah aq lemah sangat...mase tolak troli uh yang ade dania seberat 12kg uh aq rase macam tolak salah satu peserta biggest loser jew..mereka cakap dengan aq tapi aq xtaw la aq mencarot ape sampai dorang mampu geleng kepale jew...
semalam aq memang keliru habis lah sampai aq blame an diri aq 100%...tapi awie kate dah la stop blame diri ko sebab mende nie libat an banyak pihak...so,bukan ko jew salah.
Reactions:
Posted on by whatever kew? | 2 comments

2 kaki bodek:

✿ Cik Cimi said...

adeh.
bwk bersabar la ateh yer.

whatever kew? said...

yela cimi...aq ngah menenangkan pikiran nie..tetbe plak mcm2 tjadi an...