Sunday, October 24, 2010

my precious day







pukul 7 pagi dah sampai.tapi bayangkanlah pintu xbukak lagi.budus.memang aku datang untuk bukak pintu PICC nie.kul 7.40 cmuh baru regis.kak sherie punye lense tercabut...risau aku.start jew berderau darah.terharu mase adi zikri naek stage...1dewan berdiri.name aku dipanggil lagi lah gile aku.handphone tidak boleh bawak so,susah nak cari family.dapat jew jumpe memang terharu sebab ramai datang.opah,ibu,ayah,kyong,along,angah,k.mawar,alfard,eisya,dania,puya,haris dan awie.dorang semua bawak bunga....memang kebun bunga dah aku.semua sibuk tangkap pic dengan family so,susah nak jumpe dorang yang lain...tapi before uh dah banyak tangkap pic...mama yanni,ariha n jannah bagi adiah...best2...dan macam biase kene peluk cium sambil lompat2 sebab susah nak jumpe dah pasni.pas pulang jubah kami 1family pergi alamanda makan2.then,balik dengan kebun bunga...wow.
Reactions:

8 kaki bodek:

.Nurul Fateha. said...

weh.. congrats dah konvo!!!

all the best for next journey~

whatever kew? said...

thanx2...ihihihii ag 4taun wish yer

remyfz said...

sape haris? kawan baru ye...

bukudiarysofea said...

ah menci.
terase lagi rindu bile sume dah blah bukan terubat.

whatever kew? said...

haris itu remy...ko la cerdik

whatever kew? said...

sara aq pown rase cmuh...xdela best mane pown bile kite rindu mse zaman dip dolu

✿ CikCimi said...

mane mane gambar dgn aku ha?
majok !

whatever kew? said...

aq xjumpe ko!nk pic ngn ko uh an kt camera ko