Monday, January 31, 2011

my bufday

thanx uoll sebab wish n celebrate my bufday...yeay!mmg cadang nak lek kl tapi disebabkan ingat ade latihan futsal sabtu n ahad la aku xbalik.rupenyer xde.15hb kul 12lebih ngantuk uh sebab baru lek dari futsal n tetbe nuon masuk bilik dan wat2 kidnap aku plak...siot jew...memang lari la der...xde makne nye nak merelakan jew...ptu dah penat men lari2 barulah aku ikot die ciap kene tutop mate ok!then,da tawaf 1 CG barulah dibawa ke tempat sebenar.wow!kene tepung n air wangi y busuk skit+telur.cm siot la kan.ptu ade cake....thanx uoll.sori gak sebab men peluk2 korg..ihihihi.credit to:
-ame(cake ko sedap)
-aida(air dalam baldi uh dendam ok..ihihih)
-nuon(thanx men kejar2 mesti ko penat)
-pika(sanggup dtg dr bakti yer)
-kak dayah(sanggup dtg dr bakti yer)
-yana
-kam
-tirah
-jiran
-eqa(dr aman damai,bwak jlan2 cg la sgat)

kepada yang baek hati sebab belanja even xdpat hadiah...ihihihhi thanx gak.credit to :
-budin (blanje mcD kt kelantan)
-bayah (belanje karok)
-akmal(belanje nasi beriyani kt ape ntah nme tmpt uh)
-puya(Delicious)
thanx gak kepada yang sudi menjawab call celcom upax yer...sangat menghargai sebab layan aku yang sewel nie...kepada yang sentap aku xcall maxis maap yer sebab xdpat call free maxis la...ade problem skit.dan kepada yang xmalu suh aku call pown terime kasih...hahahhah sebab sanggup bayar balik over limit call free uh..hahahha.kesimpulannye,terima kasih la sAyang korang semua


Posted on by whatever kew? | 6 comments

Sunday, January 30, 2011

Berat nye beban



Semakin expose semakin berat tanggungjawab yang ditanggung!justeru,begitulah nasib aku sebagai pembawa rambut seberat 4kg nie....(berat aku 40kg before buat rambut dan pas lek umah aku timbang 44kg = berat rambut la kowt...ihhiih).pelbagai kutukan,hinaan,dan tiada sebarang pujian(shit).aku gagahi dengan yakin menjalani hidup ini....puas aku explain dan itulah menyebabkan ramai bersimpati..(cubelah buat dana supaya rambut aku leh lurus kew an)...ihihihihih.disebabkan kekurangan keewangan + takot rambut rosuck+++++...maka aku tabah menjalani hidup ini.pelbagai pengalaman aku hadapi selama sebulan ini seperti

Bob marley (or bob keding dan menyakitkan hati siap reggae dpan aq la,wall post =lahanat,willow,kravitz family

Foreigner(majority ok...smpi ade kowt akak kt pesta sg.nibong tetbe speaking ngn aq...buntut jew)

ape2 pown sebagai pompuan tabah...aku yakin..hahahhahahha

Posted on by whatever kew? | 6 comments

hamzah sendut

library nie mmg dari mule2 kami masok iaitu pade 3julai 2010 memang teruja jew nak masok.tapi xbukak2...dan pade 1jan2011 barulah dirasmikan bukak.ape lagi masok lah...gempak uh...mase uh kebetulan aku,nuon dan aida...baru balik dari buat sesi terserempak kat dk foyer = balik bersame2 mahu pulang ke Cahaya Gemilang.singgah la n sangat jakun ok...


syok sendiri






nie mse orientasi




Thursday, January 13, 2011

HILANG

EH MANE PLAK HILANG POST AKU SEMALAM?
ADE ORANG BUANG KEW?
HOI!
SEDIH LA CMNI!
Posted on by whatever kew? | 2 comments

Sunday, January 9, 2011

zaman kegemilangan

hujung tahun = sale.memang teruja tapi xde duet.awie ajak aku keje kat umah die kat kota kemuning.tapi sebab bayak interview n ade family reunion,so xleh la join awie.mase awie datang buat lesen,die ajak keje kat kinrara iaitu warehouse.aku tanye daddy Ja'a.die ckap dekat.so aku pown keje jew la.5hari jew pown.patot 6hari tapi kan ktorg ade painball,so bg excuse la.

1st day
teruja taw...sebab da lame xkeje partime.then,daddy Ja'a anta mother Pah g keje.ptu amik opah plak ngan aku.opah letak kat klinik HUKM ptu anta aku.pukul 7 plak mse uh.padahal msok keje kul 10pg.teruja uh sebab jammed n takot sesat.skali jlan2 kat ctu jmpe la.awal plak an smpi.aku duduk jew kat kedai sebelah uh.sebab an kawasan kilang= perindustrian.so,cam seram skit la.aku duduk ctu sampai kul 10 kowt.mcm2 terjadi.guard nepal uh asyik tanye aku jew,ptu ade anjing lalu dekat la....memang lemah jantung...bontot da kematu.aku msg jela awie n dgar mp3..kul 10 uh awie da smpi die kate.skali rupenyer banyak cawangan.xle bla.aku dekat store kedai uh.bukan tempat warehouse.nasib ade org nak amik aku.
sampai situ susun2 barang jela.sebab esoknye bru nak jual2.ade 2kedai aku kne jage barang supplier jenis ludgage n hiking.bile sampai waktu balik kne g tempat daddy Ja'a anta sebab die xreti g warehouse uh.

2nd day till akhir
start menjual.awie join aku kat kedai sebelah.best la sebab ade geng.macam2 la kejadian terjadi sebab aku pown lupe jadi promoter cmne an.yang beli somu nak travell n ade nak balik kampung.
paling klaka ade nepal nie die borong sakan uh...ciap bawak geng ag.mule2 die beli bag die...ptu die ajak geng n bos2 die skali.somu beli bag same jew.sebab nak tahan lasak.
"bos u n bos sy duduk rumah same(kwsn perumahan)...mereka kawan laa...bagi murah skit la lagi"...
sumpah kelakar...aku n awie pown asyik ajuk n buat sambungan ayat die...."jadi u n kite2 pown mesti kawan la..."
before benti keje kami kire gaji,untuk memastikan berbaloikah...iihhihi.n nsib kire sebab bos kami slah kire.fuhhh klu xrugi besar wooo.....



tiru gaye odah

kuku best buy
nepal favourite + beg hawt + kasut hawt warehouse
tempat sesat-store

Friday, January 7, 2011

sahabat

thanx yer waHai sahabat...sebab ko ade mase aku dalam kesedihan...disebabkan hati kering+ego+jiwa kacau+fikiran -ve = mampos xlayan ngan perkare lahanat.
aku susah skit nak citer pasal mende yang berkaitan hati nie...sebab aku baru taw ade lagi orang yang kite xleh nak cayer sangat sebab suke menyampai n ramai benci makhluk itu.so,aku yang ngah chat ngan geng bus skool terkejut taw!sebab di buzz oleh sahabat ini.die suh aku cerite...ok fine xpham tapi bile die mention psal blog...aku cam sedih la...sebab ade gak orang nak taw psal hati yang dilukai ini(euwwww gelinye entri nie).tetbe jew sebak nak cite...sebab aku pendam mende nie dah sebulan lebih.sahabat ini suh +ve n anggap pew yg makhluk buat ade sebab.cite punye cite....panjang plak umor makhluk.die call tapi aku xnak angkat...(mmg kne marah dgn sahabat).ptu barulah aku txt makhluk n reply msg die(tue pown kne mare ngan shabat lagi sbb acuh xacuh jew)...ptu makhluk actually mintak maap n die cite la hal sebenar.die demam n on9 gune hp bapak die sekejap.yg sebulan uh sbb miskin byak yer!
thanx yer sahabat sebab suh aku +ve dan menjadi baik.aku susah kowt nak jadi cmuh...kecuali ade bimbingan.kemudian,makhluk ckap die +ve jew psal pic kat fb(pic ko la sahabat oi)...die ckap klu la die -ve cm aku,mesti da gadoh....siot jew.

thanx sgat2 yer wahai sahabat sebab menjernihkan keadaan.terharu sgat sbb ko ade dikala aku down.nanti kite kawen an anak kite!hahahhaha.igat aku nak name anak aku omputih!

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011



SYARAT2 UTK BLOGGER
Blogger

1 - buat 1 entry bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"
(sertakan picture di atas ni sekali ye)
2 - Jadi follower di blog ni
3 - 'Like' fan page facebook ColorClickz
4 - Tag 3 org kawan ye (nk tag lebih ramai pon boley je :p)
(make sure dorg tahu dorg di'tag k)
=cimi
=sara
=saadah
=jan
5 - tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entry ni

Wednesday, January 5, 2011

how dare u

wah memandangkan hampir sebulan lebih terjadi...maka alasan itu seperti tidak logic kan?HELLO!!!
aku amik LOGIC kowt sem lepas...walaupun setakat nyawe2 ikan,tapi kire ok la klu nak cakap pasal logic atau tidak!
serius kan mende bodoh nie...bile la nak dapat seru jadi jahat....bile la ade orang nak meminang aku.supaya xyah pikir mende lahanat ini.xpe2 relax dolu.jangkaan nak kawen umor 27 kne jadi gak...xkire la ngan pilihan ibu pown.at least xdela derhaka sangat...hahhahah.

berbalik semula pada isu lahanat ini, adekah wajar bile cakap xde kredit tapi leh post status kat FB?wow incredible hulk sungguh penipuan anda.

Monday, January 3, 2011

salah saye kew?

selalu orang cakap aku ego.tapi bile aku baik nape kne balas cam nie.da nak sebulan lebih.aku sabar jew.tapi sampai bile kan?sebab aku nie dah la giler!so jangan nak main giler dengan orang giler...ko buat la macam nie sampai ko puas.then,bile da tiba masanya SELAMAT TINGGAL!
Posted on by whatever kew? | 2 comments

post ade makna kowt

  • topi cmni(pakej johnny depp pown ok gak)

  • ROXY stuff(aku ade voucher)

  • nike shoes(outdoor or indoor)

  • MONTBLANC(FEMME INDIVIDUELLE)
  • bercuti dengan free(bandung)

  • nokia N8(RM 1570 - 1650) or Xperia x10 mini(RM 720 - 735)


  • wedges crocodile warne coklat/merah = rm70
  • converse all star light(rm100++)
  • moo2 stuff
  • sweater(nanti leh bwak msok DKG31)