Monday, January 31, 2011

my bufday

thanx uoll sebab wish n celebrate my bufday...yeay!mmg cadang nak lek kl tapi disebabkan ingat ade latihan futsal sabtu n ahad la aku xbalik.rupenyer xde.15hb kul 12lebih ngantuk uh sebab baru lek dari futsal n tetbe nuon masuk bilik dan wat2 kidnap aku plak...siot jew...memang lari la der...xde makne nye nak merelakan jew...ptu dah penat men lari2 barulah aku ikot die ciap kene tutop mate ok!then,da tawaf 1 CG barulah dibawa ke tempat sebenar.wow!kene tepung n air wangi y busuk skit+telur.cm siot la kan.ptu ade cake....thanx uoll.sori gak sebab men peluk2 korg..ihihihi.credit to:
-ame(cake ko sedap)
-aida(air dalam baldi uh dendam ok..ihihih)
-nuon(thanx men kejar2 mesti ko penat)
-pika(sanggup dtg dr bakti yer)
-kak dayah(sanggup dtg dr bakti yer)
-yana
-kam
-tirah
-jiran
-eqa(dr aman damai,bwak jlan2 cg la sgat)

kepada yang baek hati sebab belanja even xdpat hadiah...ihihihhi thanx gak.credit to :
-budin (blanje mcD kt kelantan)
-bayah (belanje karok)
-akmal(belanje nasi beriyani kt ape ntah nme tmpt uh)
-puya(Delicious)
thanx gak kepada yang sudi menjawab call celcom upax yer...sangat menghargai sebab layan aku yang sewel nie...kepada yang sentap aku xcall maxis maap yer sebab xdpat call free maxis la...ade problem skit.dan kepada yang xmalu suh aku call pown terime kasih...hahahhah sebab sanggup bayar balik over limit call free uh..hahahha.kesimpulannye,terima kasih la sAyang korang semua


Reactions:
Posted on by whatever kew? | 6 comments

6 kaki bodek:

kachakmaxis said...

ceh, patut xkol num aku, maxis xdpt rupenye... aku tgu je...

whatever kew? said...

hahahhahha nnt aq cll bile kayo

bukudiarysofea said...

vodo. sedap2 ko kutuk aku an. aku kesian sgt tgk ko yg kehilangan kredit yg byk sbb kol aku,singgit pew salahnye. haha! dem!

whatever kew? said...

byak kowt miskin tros aq.ko lain la sejak ade pasangan hidup mesti sempurna jew wet topup.hahhahah

bukudiarysofea said...

pasangan hidop ape kon. tu fake bf kayh haha. serious.

whatever kew? said...

siapekah jejake malang itu?