Monday, February 28, 2011

TOT temasha olahraga tahunan usm.



















TOT temasha olahraga tahunan usm.bertempat di stadium.
wah dengan test beratur baik punyer n sibuk ngan byak keje n asgmnt aku leh plak terlibat ngn TOT nie.aku amik bahagian dalam 4x100 n jd cheers.penat giler.da la suare bru nak elok...sbb da batuk lame giler.sem nie mmg aku xrest lansung pown....nak lek umah tiap2 mgu cm sem lpas pown xsempat.sedih jew kowt...TOT berlansung slame 3hari dan kepenatan nye n kepanasan ala2 gurun sahara memang mantop.tapi happening la.dolu zaman skool aku slalu lari dari kne jd cheers or msok lari2 nie.sbb uh aku jadi ajk sukan jew dolu+kne kawad.tp skrg mgewdik plak nk terlibat an...tapi xpela.pengalaman.

Posted on by whatever kew? | 4 comments

Sunday, February 20, 2011

global village

















selepas pergi tesco.pulang tergesa2 sebab kul 6 da start global village.before nie aku masok cluz egypt ngan ame n mas.then,terponteng 2kelas.ihihihhi.kelas blaja menari plak uh....rugi2.pdhal itulah motif aku masok.then,xsempat duduk tros tuka baju n grak g DUP.sampai jew tros melawat booth ke booth.teruja la jugak an...bestnye event nie sebab leh tgok byak cultural cm cultural event y dolu ade kat KPM uh.then,byak show y klaka la...pling teruja tgok tomoy thai.nak try kimono tp cm xbebaloi plak sbb byar rm5 juz pas capture pic.igat leh pkai sepjg event kew an.lagi pown xyakin dgan kehitaman muka n rmbt y ala2 alicia nie an....then,abes event kami nak pulang tp singgah dgr manifesto bakal2 mpp....klaka jew.tp memandangkan CS da menang tanpe btanding,so kami pown pulang...ihhiih

i'm lojerrr


peah pulang ke rumah.yu jin,puya,along g bandung lagi...then,eisya n dania menetap la di rumah.aku plak busy di usm.xcam sem lepas tiap2 minggu lek KL-penang.sem nie last cny jew....so,peah dgn slumber menggunakan hp eisya call aku dengan niat suh dania panggil aku lojerr.terkejut mak!hahahhahah cam siot jew si kenit nie...da la aku dendam ngan die....dengan confident die panggil aku loser!tengok pic tue die buli bubu aku!da la klu die datang jew mesti die seret bubu 1rumah.sampai hitam kowt.cam biase peah an suke gelak....so,bile dania cakap cmuh die mengkekek2 ketawa...ptu mase astro first tue kan kami melanggan cter kak limah, xsangke ok dania reti buat tgn cm usop n cakap bako!bako! kemudian dengan merdunye die nyanyi lagu jet jet semut sape sakit naik atas.lagi la geram aku ngan si kenit nie.....lagi la rindu aku dgn si kenit nie.xsabar nak gigit die.

Saturday, February 19, 2011

Pergi

Pergi
Jangan kembali
Sampai sini saja
Kita berdua

Aku tak mampu lagi
Jadi sang penyeksa
Yang juga diseksa

Sampai nanti bertemu lagi
Tak usah diingat kembali
Menambahkan derita hati
Pergi...


teringat lagu nie.dulu slalu la nyanyi di zaman kanak2 fanatik indie.xsangke aku kne nyanyi lagu nie sekarang.ade sorang mbe lame nie die chat kat fb dan die suruh aku angkat kaki dari terus menunggu.die cakap aku dah lame sangat menunggu dan die cakap dah sampai mase nye untuk aku pergi.hari nie gak terkejut dengan si die yang delete fb maka aku pown xtaw nak cakap ape sebab aku nie baik+bodoh.so,ape kate aku buat bodoh sampai dapat seru dan SELAMAT TINGGAL(dgan hati yang nekad).

Friday, February 18, 2011

mengurangkan kesentapan di hati


sejak awie duk kota kemuning nie susah kowt nak lepak...raye cine xbest sebab xde geng nak beronggeng n lepak kedai awek budin.nasib la odah setia dan ade geng baru iaitu faisal.walaupon faisal slalu lupe jalan dan menyakitkan hati tapi beliau sennag dibuli.bagus jew.malam before aku lek penang nie la kami jumpe.awie amik aku n odah g ngan faisal...lepak kat nana cafe.then,kami men card n seperti baise faisal cakap "cmne2 nie xreti la" padahal reti jew.taik.then,odah yang slalu practise ngn family die menunjukkan skill.tapi xmenang pown.aku ngan awie yang baru belajar pown dah hebat sebab slalu lawan ngan budin dolu.tiap2 malam di kedai awek budin kami berentap.dan die xleh trime hakaikat kalau aku menang.budus!kami shisha gak sebab dah lame xperkene.tapi sekarang nak diharamkan....(xbest la dah an awie).nnt kte lepak lagi yer....

geget





dikala plkn lah aku belajar menggigit orang.yes saya vampire.pale anda!nie semua salah nelly die kalau geram die gigit...dan ramai jadi mangse sampai lebam2 ok.malang sungguh kami dikala itu.memang aku terkena virus dari minah nie.sekarang die xbuat dah keje2 cmuh tapi aku masih menyambung warisan terakhir die iaitu menggigit.tapi sebenarnye perasaan itu datang dari naluri yang geram...aq praktik an di zaman diploma dan ramai dah jangkit ok.cian.rmai jadi mangse kne gigit dan dpat virus menggigit.taniah kite leh buat geng.ciri2 orang yang harus digigit ialah :
-muke ala2 pau daging
-badan cm apam colour pink
-lengan yang berisi lemak tepu
dan muke comel2 cm nak mintak penampar.

biasenyer aku attack budak debab2 cam lagu oh debab~ dalam kampung boy tue.orang besar pown aku gigit jew....xkire la sape2...geram kowt!kepade sesiape pernah jadi mangse maap an saya.dan yang bakal digigit bersedialah kalian.......
Posted on by whatever kew? | 4 comments

Sunday, February 13, 2011

bowling








dengan menggunakan tangan yang keding n tenaga yang kurang...aku yakin masok pertandingan bowling.actually jantan2 gigolo uh suroh ok.so,aku masok la an.aku kumpulan ngan emi,zul n azfar.ptu mus,nasrin,apiz n sharul group sblh.of course la aku punce kekalahan an....maap ye kalian....tapi at least strike 2kali gak...yang len msok longkang ok.paling xle bla last game bola bowling uh jatuh mase aku nak baling....(malu nk mati+kne gelak kaw2....)ptu aku xnak baling,nasib dorg psycho cakap xnampak pe2 berlaku(kononnye)...so,aku pown baling la dengan xde keyakinan lansung.1st game mmg down uh...sbb xde luck..tp at least dapat la jugak sijil.

Wednesday, February 9, 2011

tgi JUMAAT













dikala haris tengah kaya maka sebagai bini2, aku dan raudhah pown paw la mamat nie an....makanan haruslah mahal yer.mule2 aku order mknn yang haris makan ptu disebabkan pelayan uh suggest so aku pown makan la pasta.haris makan cam kebab n odah makan nasi.kebab haris paling sedap,nasi odah xsdap.air aku plak paling sedap iaitu oreo ice blended.tapi paling hina dessert die.cam bangang jew....xsedap langsung ok.
Posted on by whatever kew? | 3 comments

plastic

u damn fake man.kalaulah aku dengar cakap rakan ku untuk tidak menghubungimu pasti aku xkeciwa.yang pasti anda fake.cam lahanat
Posted on by whatever kew? | 2 comments

Sunday, February 6, 2011

u are my sunshine

penjelasan dah dapat.thanx sangat kepade supporter iaitu encik sahabat yang sangat memahami dan ade ketika saya ingin bunuh diri...oh yeah~juge kepade mr.ex hahhahha.oh my gucci~
mampos xlayan....
video

Saturday, February 5, 2011

ok nie sedih

sedih giler la....dan memang aku nages la kan.da 2bulan xcontact n die angkat ok...teruja nak cakap tapi bile die cakap
hello(version cam nak marah)
aq : ok kew?
ok
aq: busy ek?
busy la jugak...ok?
aq:owhhhh ok
ok(tros letak)

aku cam sentap....aq call lagi...dan die jawab hello nk letak....

aku call lagi dan die dah tutop hp.

sedih giler~sentap kowt.sampai hati die an....

Posted on by whatever kew? | 4 comments

astro first

ejen zalif....wah iklan astro first cm best jew an...so,pasti kalian teruja nak langgan astro first terutame makcik2 yang xtengok wayang...kami semua 1famili dah tengok citer kak limah nie...tapi opah jew belom...so,memandang an semua vote cite uh...so kami pown langgan la...memang gelak la an...wpon da 15kali aq tgok dan pas abes kami tengok lagi....addict kowt...hahahhah

da banyak kali ulang tapi still gelak...cume sound system la laen dr wayang an...mse aq tgok ngan awie uh sepanjang mase kowt gelak...klakar la.memang puas hati la....tengok kak limah n usop uh....sampai dania pown dah pandai buat gaye usop ok...



Posted on by whatever kew? | 5 comments