Monday, March 14, 2011

dolu2

uala lumpur.dah lame kowt xjejak tanah nie...rmai pelik nape aku dah lame xbalik...sebenarnye sbb busy ngan aktiviti la...setiap minggu ade hal...even mse aku balik nie ade 3test tapi aku balik gak sebab nak amik baju dinner...so,lepak2 la dengan geng2 bus skool nie...siot jew budin...aku igat die lek kl rupenye minggu depan tue...semangat nak jumpe orang kelatan nie taw.aku lek sempat la cuci pic kami g sungai congkak dolu2 uh an...pkai cam puya yg old skool uh la...dalam banyak2 jadi 6 pic jew...cm siot.mahal aku byar g cuci n beli kodak.nie pown suh awie amik sebab ari senin bru die ciap...n awie gak la scan n upload sbb aku sudah di penang...pic nie xyah edit sbb kami pkai plash yg leh tuka2 wne n ade fisheye...











k

KAMU


karnival anak muda(KAMU).mende nie under persatuan mahasiswa islam.ok jangan nak terkejut sangat cmne aku leh involve mende nie.memang la aku xlayak sebab aku freehair n yg involve mende nie semua tudung labuh k.memang ramai terkejut n gelak an aku(cm hanj)...1st meeting semua pandang aku n igat aku foreigner...aku ajk sukan...mule2 buat netball utk gurl ptu sbb an xde sambutan buat futsal plak tok laki n pompuan.susah gile nak cari orang involve sbb semua busy an.then,ape ag pakse memakse la...aku pakse anaz n azfar..mule2 cm beriya, skali anaz xleh join.tp azfar join sbb mbe2 die dak luar.sanggup kowt mbe2 die study kat luar lek penang.semangat...ptu nsib ade bibix yg pakse paeh n the geng.so,aku dapat la 2 team.adela jugak dak2 len contact aku sbb name aku naik kat poster tp dak2 gurl la an tanye psal futsal...jumaat uh memang serabut la sbb cm xramai org masok n kelam kabut if xrmai memang kne batal an la tp nsib bek buat gak n dpat la 4team gurl(FOYE,,ANONYMOUS,ALRIGHT,SUTRA) n 11team laki(HARU BIRU,FUTSTYLO,TOTAL,DER,D'BONITO,ARMADA,IMPORT,HATI MAU MUDA)ag 3 team xigat plak name.so,cabut undi mlm jumaat.best la gak sbb aku catat goal kat court B.memang aku suke sangat berjemur n buat sauna an...bru la btoi2 duk pulau...memang terbakar la cite die...cm yg gurl punye best la...abes awal gak...ptu petang uh aku tros g ciap tok dinner..da la ujan ptu aku pakai jela t-shirt sbb nnt nak solat senang...memang rmai terkejut aku nak g dinner pakai tshirt ngn ledging an...ptu klu laki punye cm ramai n lame an...ptu ciap gaduh2 ag...menakutkan...n paling klaka keeper HARU BIRU seluar koyak...sexy kot mat ayih nie...tergelak2 aku tgok die...nsib la ade cover putih sluar die klu xpengsan aku...tapi die tetap hebat jd keeper...ptu bibix n suzan datang tros HARU BIRU kalah...klaka uh dorg slah an bibix bawak malang.

team yang menang:
futsal gurl
1.ANONYMOUS
2.FOYE

futsal laki
1.D'BONITO
2.ARMADA
3.TOTAL

p/s : ye sy semakin hitam dan dan tiada jalan kembali untuk putih...terime kasih penang!

glitz and glamour

perghhh mule2 cam nak pakai baju konvo jew...then,aku pown lek la kl untuk mgambil baju tue.tetbe puya yg baru lek dari bandung pown menawarkan dress hitam yg die xmuat tue an...hahahha.da la baru beli kat bandung tetbe xmuat mesti die frustrated giler2 an.xpela ko tgok jela aq pkai yer puya....dengan bayaran rm70 kami pergi ke Park Royal hotel dengan menaiki bus USM yg cun skit bukan komuter k.
nie ade beberape pic yg leh di usha..copy org yg tagged jew...xbwak camera plak...ihihih.malam uh disbb an i nie an dak 1st year so,kne la perform nyanyi lagu "you raise me up"...mmg buat muke xmalula da la kat depan plak an.neves jew..ihihihhi






Posted on by whatever kew? | 6 comments

Thursday, March 10, 2011

die kacak

wah gembiranye die buat status in relationship...mesti die bangge dgn life die...tp aku plak cmni jew asyik dikeciwe an...tmsok la ko tue jantan!xpela ko deserve an...slagi ko mampu selagi tue ko boleh.sentap la cmni.bile nak dapat kekasih baru nie...hadoiii

Wednesday, March 2, 2011

foreigner

dah ramai sangat cakap aku nie bukan melayu la,foreigner la...nie semua sebab rambut ku...tolong la faham.walaupon aku semakin hitam xbermakne aku chindian or somalian...ramai tanye roomate aku yang aku nie bukan melayu kew?mak ai...xperasan kew aku suke mencarot?hadoiiiiaiiii pasni nak tuka name lah...barulah glam same ngan rambut.
Posted on by whatever kew? | 8 comments