Monday, March 14, 2011

KAMU


karnival anak muda(KAMU).mende nie under persatuan mahasiswa islam.ok jangan nak terkejut sangat cmne aku leh involve mende nie.memang la aku xlayak sebab aku freehair n yg involve mende nie semua tudung labuh k.memang ramai terkejut n gelak an aku(cm hanj)...1st meeting semua pandang aku n igat aku foreigner...aku ajk sukan...mule2 buat netball utk gurl ptu sbb an xde sambutan buat futsal plak tok laki n pompuan.susah gile nak cari orang involve sbb semua busy an.then,ape ag pakse memakse la...aku pakse anaz n azfar..mule2 cm beriya, skali anaz xleh join.tp azfar join sbb mbe2 die dak luar.sanggup kowt mbe2 die study kat luar lek penang.semangat...ptu nsib ade bibix yg pakse paeh n the geng.so,aku dapat la 2 team.adela jugak dak2 len contact aku sbb name aku naik kat poster tp dak2 gurl la an tanye psal futsal...jumaat uh memang serabut la sbb cm xramai org masok n kelam kabut if xrmai memang kne batal an la tp nsib bek buat gak n dpat la 4team gurl(FOYE,,ANONYMOUS,ALRIGHT,SUTRA) n 11team laki(HARU BIRU,FUTSTYLO,TOTAL,DER,D'BONITO,ARMADA,IMPORT,HATI MAU MUDA)ag 3 team xigat plak name.so,cabut undi mlm jumaat.best la gak sbb aku catat goal kat court B.memang aku suke sangat berjemur n buat sauna an...bru la btoi2 duk pulau...memang terbakar la cite die...cm yg gurl punye best la...abes awal gak...ptu petang uh aku tros g ciap tok dinner..da la ujan ptu aku pakai jela t-shirt sbb nnt nak solat senang...memang rmai terkejut aku nak g dinner pakai tshirt ngn ledging an...ptu klu laki punye cm ramai n lame an...ptu ciap gaduh2 ag...menakutkan...n paling klaka keeper HARU BIRU seluar koyak...sexy kot mat ayih nie...tergelak2 aku tgok die...nsib la ade cover putih sluar die klu xpengsan aku...tapi die tetap hebat jd keeper...ptu bibix n suzan datang tros HARU BIRU kalah...klaka uh dorg slah an bibix bawak malang.

team yang menang:
futsal gurl
1.ANONYMOUS
2.FOYE

futsal laki
1.D'BONITO
2.ARMADA
3.TOTAL

p/s : ye sy semakin hitam dan dan tiada jalan kembali untuk putih...terime kasih penang!
Reactions:

4 kaki bodek:

✿ CikCimi said...

ateh semakin aktif yawww~
mak likeee~

whatever kew? said...

tahi anda cimi

bukudiarysofea said...

gelap tu manis tawwwww aw.

whatever kew? said...

hitam berkilat smpi silau kowt org tgok aq