Wednesday, April 6, 2011

i hate love story


citer hindustan taw lepas interview MATLAB yang menggembirakan hati tue maka aku pown release tension ngan layan citer nie...gempak la jugak sebab comel jew citer nie.psal laki nie J xpernah caye cinta tapi die keje ngan director love movie...n die xpernah serius psal cinta n xterfikir psal kawen.Simran plak perfect giler ngan love story die n nak keje ngan veer(director J).pas gaduh ngan J kat wayang die terpakse bekerja ngan J yang banyak main dan xpernah serius buat kerja.ptu pas Simran marah J sbb gaduh ngan Raj(tunang Simran yang MR.Perfect) die xde mood n 1st time die dgar nasihat J.sejak tue dorg rapat n Simran jd laen sbb die jatuh cinta ngan Mr.wrong iaitu J.bile die bgt J tp J anggap kawan jew.sejak uh dorg xrapat n Simran back to her life which ngan Raj.mase uh plak J pasan yang die sbnrnye suke kat Simran gak....conflict2 then smpi Simran nak kawen n b4 uh J da buat cam2 tactik la nak buat Simran cemburu.smpi la Simran confess kat Raj hal sbenar n cam magic la kononnye everything is fate.
Reactions:

0 kaki bodek: