Sunday, June 19, 2011

permai

amboi meriah taw gotong-royong kat cni.dah la smlm fogging pagi2 bute...mmg aku xpnat pegi keje tue pown,dah la insomnia n bru nak tdo dah kne bgun sbb lemas.tabah jela.seterusnya tdo ku diganggu oleh family yg terlampau meriah...kecoh ngn budak2 n mereka2 yg nak pergi Bandung uh.
hari nie plak orang permai mengwangikan permai.amboi dah cam nak masuk tv dah taw.cm iklan shieldtox uh....budak2 pown join.bgus taw.aktiviti sampingan.

Saturday, June 18, 2011

benar

xsangke ape aku jangka betol.ape aku lihat benar.nape lah xmengaku kan?sakit kowt ko buat cmni.thanx taw.hidup nie karma.ko igat jew mende tue.aku akan terus sayang,rindu,dan menangis atas kebodohan sendiri.

hoi nak aku tikam ko ke?

berani ko permainkan aku dan rakan ku itu.aist nasib la ko jauh.klu xdah lame aku serang ko.ko igat ko hawt sangat...?geeeeraaaaaaaaaaaammmmmmmnye la aku ngan makhluk2 penipu nie.semua same jew.pasni jangan tanye nape aku kawen lambat.

yakinkan aku

makin dilihat makin sakit.makin aku tahu pasal mende uh makin aku rase cam aku bodoh.kalau boleh aku nak nangis kuat2 bagi semua orang taw ape aku rase.tapi aku nk kelihatan kental.sebab ego uh dah ilang skit2 sebab ko.tp aku rase lebih baik aku ego dari jadi baik tapi xpernah dihargai.nape pengorbanan aku tue di anggap cm sampah?kalau lah ko bahagia dengan ape ko dapat please la cakap sebab ko meneruskan tradisi malang aq uh kowt.

ko nie kan

Dari dolu lagi aku patot sedar aku xpatot terime die balik sebab motif die main2 jew.bodoh kowt aku nie.slalu failed bab2 cmni.bile lah Allah nak temukan aku dengan orang yang betol. Cepat betol manusia nie berubah tapi napelah aku xberubah?kenapalah aku asyik nak kenang kat orang yang hanye pernah ade dalam hidup aku ek?pdhal dorg singgah jew pown.bukan nye dorg nak sehidup semati pown.napelah aku asyik sentap kat mende2 cmni an?dah xde keje agaknye...tp ape2 pown harap Allah dengar doa2 aku.

Saturday, June 4, 2011

lately


i'm so busy with my carier...omg.hahhaha.Alhamdulilah aku happy dengan apa yang aku lakukan sekarang, wpon aku gagal dan sedih sangat sebelum nie n xde sape pown tahu mende tue. biarlah dulu sebab aku nak focus pada mende yang penting demi mase depan aku nie an.aku harap senyuman aku nie kekal wpon aku xde dah orang yang leh aku kongsi cerite suke duka macam dolu.its ok.ade hikmah kan.sekarang aku dah ade geng baru.kelakar uh dorg nie.wpon dorg suke DOGGING.sengal.tp banyak mende baru dan nasihat dari org tua2 nie yang sangat aku perlukan demi mase depan aku an...hahhaha.wpon geng bus skool semua busy tapi aku percaya if aku ade problem dorg sentiase ade untuk dengar cerita buhsan aku nie an...thanx uoll!
berbalik pade title entry : lately aku balik lambat n tidor pown lambat.tapi xtahulah kenapa aku mimpi orang yang dah lama tinggalkan aku.sedih kowt setiap kali mimpi dia.adoitai cm tgok citer hindustan la...aku xtaw la nape mende nie masih xhilang2 dari ingatan aku.rase cm lupe ingatan lagi bagus.tapi aku yakin pengalaman dari die lah buat aku hargai orang lain.sekarang aku lebih tabah dan xsuke merungut n childish sangat.susah kowt nak matang!muke jew tua an...xpela.wpon lepas sorang2 tgalkan aku...tapi Allah maha adil.Allah gantikan orang yang hilang tue dengan kegembiraan dari rakan2.Alhamdulilah.