Saturday, June 4, 2011

lately


i'm so busy with my carier...omg.hahhaha.Alhamdulilah aku happy dengan apa yang aku lakukan sekarang, wpon aku gagal dan sedih sangat sebelum nie n xde sape pown tahu mende tue. biarlah dulu sebab aku nak focus pada mende yang penting demi mase depan aku nie an.aku harap senyuman aku nie kekal wpon aku xde dah orang yang leh aku kongsi cerite suke duka macam dolu.its ok.ade hikmah kan.sekarang aku dah ade geng baru.kelakar uh dorg nie.wpon dorg suke DOGGING.sengal.tp banyak mende baru dan nasihat dari org tua2 nie yang sangat aku perlukan demi mase depan aku an...hahhaha.wpon geng bus skool semua busy tapi aku percaya if aku ade problem dorg sentiase ade untuk dengar cerita buhsan aku nie an...thanx uoll!
berbalik pade title entry : lately aku balik lambat n tidor pown lambat.tapi xtahulah kenapa aku mimpi orang yang dah lama tinggalkan aku.sedih kowt setiap kali mimpi dia.adoitai cm tgok citer hindustan la...aku xtaw la nape mende nie masih xhilang2 dari ingatan aku.rase cm lupe ingatan lagi bagus.tapi aku yakin pengalaman dari die lah buat aku hargai orang lain.sekarang aku lebih tabah dan xsuke merungut n childish sangat.susah kowt nak matang!muke jew tua an...xpela.wpon lepas sorang2 tgalkan aku...tapi Allah maha adil.Allah gantikan orang yang hilang tue dengan kegembiraan dari rakan2.Alhamdulilah.
Reactions:

2 kaki bodek:

✿ cikcimi said...

ape ko buat duk umah?
eh cop teh ko dah rajin update blog. :D

whatever kew? said...

membesarkan perot hahhaha.buhsan wei.al maklum xde bf.hahahha