Tuesday, September 11, 2012

raya 2012

raya yg malang apabila
"tibanya hari raya dan baju raya xsiap2"
beriya sampai 4helai taw tempah baju kat Kak Nor.
before raya tue pergi jalan TAR dan dgn confidentnye cakap
"buat apa beli baju raya lagi...dah ade 4..sapa pulak nak pakai lagi!"
riak dan takbur gitu bunyinye tapi semua itu tinggal penyesalan apabila Yu Jin cakap Kak Nor bagitahu yg die xboleh siapkan...perghhhh mmg xde mood raya terus jadinye. memang 1st time dengar takbir raya yg syahdu sangat2.nak isi kuih raya dalam balang pown rasa nak mengamuk. memang mulut zikir mencarut khas utk Kak Nor.
"ban Kak Nor"
Yu Jin dtg dan sempatlah kak Nor buat sehelai baju yg huduh.dah la die xbuat ikot tema..lepas tue xikot citarasa lansung...memang xde mood raya lagi! tapi ada geng...hahhaha. Peah pown baju raya colour coklat tetbe an...memang kamilah yg paling emosi di hari raya. dikala ahli keluarga kami ceria semacam pakai baju ikot tema hijau dan sbb kan kami( aku dan peah) xdelah pic raya famili tahun nie. kemudian kami xdapat balik raya memandangkan Daddy Jaa sakit. kesian beliau.
raya tahun nie ade jugak yg complaint tp semua case baju rayalah. budin pown cakap baju adik2 die xsiap padahal dah anta awal. tapi tukang jahit  zaman sekarang nie pown zalim, bagitahulah xboleh siap...bolehlah kami nie pergi beli dekat jalan TAR.
kawan Peah pown share yg die tempah 5helai baju raya dan ade yg xsiap,xikot citarasalah...
kesimpulannye.kami xberpuas hati dengan baju raya tahun ini.sekian.
Reactions:

0 kaki bodek: