Wednesday, November 28, 2012

kejujuran yang bodoh

kalau tengah tidur, lepas tue ada orang call untuk interview memang malang je. ini dah kali kedua aku tidur lepas tu terjujur kemain.dolu masa mintak kerja apa ntah...dah lepas interview semua patu die call nak confirm aku buat apa selama setahun then aku tak reti tipu plak an...pahal ntah

tadi ade company nie die call suruh aku buat programming...memang la dengan lancar aku cakap aku tak enjoy buat pon. kemain internship siap nak kene ada test and verbal interview bagai..ingat aku dah nak kerja terus ke kakak hoi...i nie baru 3rd year...tak payah weird sangat...kalau tak weird tak APEX.
da la aku cakap aku akan pergi naik motor die gelak kuat...amboi...

tapi betul la die cakap aku dah la budak Computer Science tapi kalau aku tak enjoy ape ke nonsense...tapi aku lebih enjoy buat technical..tapi die tak puas hati...sebab aku dak  Computer Science.arghhhh sedihhhnye.apekah kesudahan hidup aku nie?dengan intern tak dapat2...
Reactions:

0 kaki bodek: