Wednesday, December 5, 2012

hey le le le le le le la oohh, oohh hey le le le le le la Aaahh, aaahh

minggu lepas balik sebab nak amik nikklaus je semata2 sebab stress remy kemain rajin sakat guna handphone tue.sanggup ok ponteng class sebab nak balik punya pasal.nasib baik la ponteng sebab jumaat tu class batal.hohoho.
aktiviti di kl khamis dan jumaat adalah duduk dirumah. muka abis relax je sebab visio tak boleh bukak lepas tue internet puya tak bayar dah la pergi Beijing aku pon tak tahu.. tiba2 balik rumah ada Eisya n Dania. peah dah keje pon aku tak tahu...banyak betul aku ketinggalan zaman..hari jumaat tu barulah remy hantar nikklaus..memang jakun teruk ok..heheh. berebut2 semua nak main. yela internet takde so memang harapkan handphone baru jela. paling teruk kredit celcom n maxis kene tolak sejurus masuk sim ok.kurang asam.memang miskin terus sebab baru topup terus die makan duit tanpa sempat tutop data usage tue.

hari sabtu patotnya la kan..dah janji ngan odah tengok wayang n pergi MAHA. tapi semua berubah....odah balik kerja kami pergi kenduri adik tikus...kemudian kami pergi mines cari screen protector n tukar sim jadi microsim...dan petang tue kelam kelibut sikit sebab pergi tengok bola...Malaysia vs Indonesia.
nak pergi tengok bola nie pon masalah jugak..jersi aku kat penang so nasib Daddy Jaa ada baju so aku pakai jela..awie pon sanggup ok beli baju..ptu kami nak naik kereta tapi wawa nak naik star lrt...ptu depan rumah aku jammed sampai wawa nak amik aku tu pon berjam2 walaupun rumah sekangkang kera je pon. janji kat lrt pukul 6 tapi sampai pukul 7..semua marah wawa..kesiian die..uhuhu.

seperti biasa kami memang riuh sikit..so sepanjang games tu kamilah paling over...walaupun selang seorang tapi kami memang cakap kuat...paling kelakar bila nama awie sampai orang belakang tahu..terdiam semua bila abg2 belakang tu pon join panggil awie..hahhah..terus rasa nak guna bahasa isyarat..Alhamdulillah Malaysia menang okay!!! 2-0. berbaloi la kami turun padang dan nyanyi kuat2 lagu inilah barisan kita sokong skuad harimau malaya.rasa patriotik sangat.

habis je bola memang la nak balik kan..mak ai..memang berpusu2 semua serang lrt tue..so kami nak tunggu mula2 tapi cm tak de harapan je dapat balik awal..then, kami nekad balik jalan kaki..dolu2 masa zaman sukan sekolah memang kaunter lrt tu sarat..so aku pernah gak jalan kaki dari bukit jalil tu ke rumah...balik2 memang pengsan 1hari okay!
sejarah berulang..kami risaukan awie..dahulu die atlit..tapi biasalah pencen dah..semputlah.tourist guide wawa sebab aku ingat2 lupa jalan..so perjalanan kami yg adventure nie mengambil masa 40min. parkinson jugaklah nak sampai ke sungai besi tue..sampai je kami cari kedai makan sebab nak topup tenaga.




memang agak lupa daratan..balik2 lepak terus pengsan sampailah Mother Pah mengamuk suruh bangun packing barang..sebab dah nak balik penang.
Reactions:
Posted on by whatever kew? | 2 comments

2 kaki bodek:

Safura Poobritney said...

Kelesssss kau nyeee gambar. Nikklaus tu hape weh? Babe, tolonglaaa aku nye blog nyah. Download NuffnangX

whatever kew? said...

nama note 2. bace la post sblm nie. kan aku cakap obsess gile ngan vampires diaries.yg aku ngan aizat dolu seronok cerita masa raya rumah die kat gombak dolu2 tue...cerita tula