Friday, December 21, 2012

semester 1 tahun 3

nak cerita banyak tapikan sebab sejak terdelete pic2 dalam blog nie terus takde mood nak bukak blog nie. tapi kenelah positif kan. itu pengajaran.lepas nie tak boleh buat lagi ok!

sem nie memang agak sengsara. aku ingat amik 15unit tu macam ketenangan tahap santai di batu ferringhi...rupanya hancur..malah tangisan dalam tidur pon boleh okay! semuanya sebab subjek 2unit mengalahkan 8unit. mak ai...mak ai..tapi paling tragis adalah Abg Az. aritu nak amik interim report then kne setepek ngan abg az. lidah kelu...minda beku..hati meraung kesakitan...okay dapat tak gambarkan...kepada mereka2 yg mengenali abg az memang paham sangat perasaan itu...ayat paling best ialah..bila die membebel dan ade yg cakap ooo...ooo..oo..dan tiba2 abg az cakap "jangan nak ooo sangat dengan saya"... hahah..itu lawak tapi masa tue aku emosi sebab kang aku menjawab terkurang ajar plak..so hormatlah lagi die. kemudian ayat berapi diteruskan bila interim report dicompare dgn final report project terbaik. "sedangkan seorang ibu boleh melahirkan seorang anak dgn cara yg sama..kenapa awak semua tak boleh?" dlm fikiran aku plak nak jawab bukan ade dua cara ke?operation ngan normal?tapi hormat...pendam dan kelu sahaja okay.sampai la dihentam beriya..aku dah bagi full comitment dekat interim tu tapi dihentam sampai down teruk.ayat last sekali "saya rasa awak nie punya project akan ada masalah technical"..down sampai rebah ke bumi okay perasaaan kami.

12/12/12 sehingga 21/12/12 adalah kematian sebenar.sebab dalam hari2 nie memang tiada waktu makan,tidur dan sinar...setiap hari kene letak compact powder cover dark eye circle, sediakan tisu dalam bag sebab boleh nangis bila2 masa dan tiada tidur yg cukup sebab semuanya dalam kegelapan. terasa nazak sungguh..dengan project ikan,research paper,kene buat chat untuk major,report major,test major,presentation chat,debate,interview,minor test,final report project,final report research,presentation dan project demo.dan paling emosi sebab tempat practical...susahnya la nak practical padahal bukan nak kerja terus pon!

Alhamdulilah semuanye selesai harini.agak pelik sebab aku masih di penang.tapi disebabkan nak kemas barang maka aku cadang balik esok.tapi sedih kowt tiket bus macam dah full je.haish.
Reactions:

0 kaki bodek: