Sunday, December 2, 2012

setiap kesedihan pasti ada NUR

aku tak paham apa yang bangga sangat kalau jadi single and available buat masa sekaranglah kan..tiba2 blur kemain. dah sebulan pon aku hadapi kesengsaraan dan tak tahulah sampai bila derita ini akan berakhir...
tapi aku tak give up untuk still berdoa agar Allah bagi aku kegembiraan even sedikit pon aku akan bersyukur.
Alhamdulillah Allah berikan sesuatu yg mampu buat aku tersenyum lebar dan aku bersyukur sangat..walaupon Allah tarik sesuatu dari aku tapi Allah gantikan sesuatu. Allah kan maha adil.
aku dah dapat anugerah dari langit ini minggu lepas iaitu 23nov. memang aku rasa down sangat masa tu sbb itula tarikh yg aku nantikan dan ingat setiap masa dari dolu sbb aku berjimat untuk belikan hadiah birthday seseorang yg bergelar ex. tapi dah clash nak belikan jadah nye lagikan.
hari tu aku nak balik tapi mother pah tak bagi sebab aku banyak kerja...dan aku baru balik kl mid term tu.
aku selalu masuk contest call me tunes celcom tu. dan dan banyak berhabis sebab kalah je an. tapi kali nie aku insan terpilih...hhehehhe...Alhamdulillah.
pagi tu remy tolong aku...die pergi amikkan hadiah tue...die datang awal..dan dielah paling teruja sebab die nak rasmikan hadiah tue. aku cakap kalau die tolong aku belanja die.tapi tak nak lah...hahhaha so aku bagila die rasmi lagi pon dia banyak tolong aku an.
ok balik2 je rumah die teruja teruk sampai ke malam dengan menyakitkan hati aku...lagi bertambah2 down okay aku da la duduk sorang2 lepas tu dengan hari yg teruk ditambah pula dengan kejahatan menghasut remy...down teruk...lepas tue aku sound jela..."wei aku test pukul 4ptg nie...jangan menyakitkan hati" 
barulah die stop kacau aku...die tak payah offer memang die nak t-shirt and cd ukays tue...so, aku memang tak layan aku bagi dengan sukarela.
walaupon aku sakit hati tapi aku sempat namakan hadiah aku tue sebab aku poyo skit kan...addicted ngan vampires diaries... aku namakan die Nikklaus..
memang kena kutuk dengan remy...tapi whatever la kan..
lepas nie memang instagram aku penuh la...even sebutir jerawat pon akan kelihatan dengan terang, jelas, nyata...ha dah macam iklan master chef Malaysia...kukus,grill,panggang...kukus,grill,panggang...kukus

walaupon tak sehebat iphone...tapi ini anugerah Allah. Aku suka..aku tak kesah..
Reactions:

0 kaki bodek: