Friday, May 3, 2013

purse

ye aku ni selalu kene ganti purse...tak tahulah kenapa malang je purse tak tahan lama.
aku dah pakai 3kali purse Roxy tapi mesti koyak rabak kulitnya...takdenya lebih setahun...purse Charles n Keith pon aku beli macam tu jugak..tapi haritu survey untuk musim summer semua colour block..tak minat..tapi boleh pulak termimpi2 1purse tu..hahhah buruk2 tapi mimpi jugak...kecian aku!
puya suruh beli purse pasar malam je...dia kata tahan dah 2tahun...
esoknya pergi balik ngan puya dan survey kat MNG(Semua buruk) dan Roxy(ada gak cun2 tapi warna kuning paling cun dan aku tak suka kuning..so taknak)aku pon pergila Charles n Keith beli purse yang aku mimpi2 tu...hahahha
so aku nak countdown berapa abad pula bertahan..
Reactions:

0 kaki bodek: