Saturday, February 1, 2014

final year

sekarang ni cuti semester.tapi dengan yakin dan tabah duduk di USM lagi.
kenapa?
sebab sayang (#ching)...hahha
ini adalah kerana aku bajet nak merajinkan diri untuk menyiapkan final year project(fyp)
Alhamdulillah dah final year. tabah sangat terutama sebagai budak science computer yang mengharungi pelbagai ribut taufan terutama masa presentation, assignment, test,final exam dan project.kental okay.
aku harap tahun 4 sem 2 akan diberkati dan disinari NUR. sebab aura zombie sudah menyengat.
Reactions:
Posted on by whatever kew? | 2 comments

2 kaki bodek:

miz safura said...

sudah-sudah la tu beb....Zombie apo?

whatever kew? said...

tak boleh tidur sebab kene buat project lah